Autor
Wiadomość
Piotr
Gość
Gość
Piotr
Gość
Gość
Ilość wiadomości: 1
Po wizycie u dentysty, gdy lekarz zalecił mi kanałowe leczenie zęba, byłam przerażona. Ze względu na problemy z żołądkiem, nie mogłam stosować tradycyjnych leków przeciwbólowych, więc zaczęłam szukać alternatywy. W aptece Konopna Farmacja w Poznaniu ( mają tez sklep online) polecono mi pastę i serum Cannadent od firmy Cannaderm. Oba produkty świetnie sprawdzają się przy problemach w jamie ustnej, takich jak stany zapalne dziąseł czy krwawienia. Dodatkowo stosowałam 10% Raw jako środek przeciwbólowy, zgodnie z najnowszymi badaniami, które potwierdzają jego skuteczność.
Po kilku dniach stosowania tych produktów ból zęba całkowicie ustąpił, co pozwoliło mi uniknąć kanałowego leczenia. Dzięki temu doświadczeniu jestem przekonana, że naturalne produkty z konopi mogą być doskonałą alternatywą w leczeniu problemów z jamą ustną. Polecam je z pełnym przekonaniem!
Po kilku dniach stosowania tych produktów ból zęba całkowicie ustąpił, co pozwoliło mi uniknąć kanałowego leczenia. Dzięki temu doświadczeniu jestem przekonana, że naturalne produkty z konopi mogą być doskonałą alternatywą w leczeniu problemów z jamą ustną. Polecam je z pełnym przekonaniem!